uporabniško ime 
geslo 
iskanje risank:

Nadgradnja SloCartoona:
jo nestrpno pričakujem!
me ne zanima

Prišlo je do napake. Počakajte trenutek in pritisnite osveži.Aktivni uporabniki
3 gostje

Danes praznuje rojstni dan
White Wolf (37 let). Vse najboljše!

Število obiskov od 1.9.2002: 14.859.159
Komentarji na novico
01.03.2006
NAGRADNA IGRA: Gorjanci (rezultati)
Slika
V nagradni igri so si karte za ogled celovečernega filma Gorjanci, ki bo danes, ob 20h v KINODVORU priigrali naslednji uporabniki: fico, marlene in Brezos. Prosim, da nagrajenci posredujete čimprej vse potrebne podatke preko ZS ali preko emaila na moj naslov do 16ure, v nasprotnem primeru bomo primorani karte podeliti nekomu drugemu. Vsi ste že prejeli zasebno sporočilo, v katerem imate podrobneje razloženo, kaj morate storiti za prevzem karte.

Kljub lahkim vprašanjem, je fico edini odgovoril na vsa vprašanja pravilno! (Bajke in povesti o Gorjancih, Dolenjska in DA). Želim vam uspešen ogled animiranega filma!


Avtor: Misak | Ura: 07:49:31 | Komentarji: 12 | Vir:

Avtor Komentar  
matko&majdi

Uporabnik

Poslano: 01.03.2006 12:49:13
Jaz nisem dobila ZS-ja.Sama ne moram priti tako da lahko dam karti komu drugemo ali pa vi admini izberite kakšnega uporabnika!!Sem se trudila pa žal ne gre
se pa opravičujem da sem šele zdaj videla sam dopoldne še nisem imela in še zdaj nimam ZS-ja kot piše v novici

,,Lep, uspešen in prijazen dan!,,
fico

Uporabnik

Poslano: 01.03.2006 16:37:16
jst na zalost ne morem pridet.....ker mam dans od 18h do 20h obvezne vaje na faksu na katerih ne smem manjkat tako da podarite karto komu drugemu....sm pa vesel da sm koncno enkrat edini ka je na use pravilno odgovoru

freak on a leash

Komentar je popravil fico - 01.03.2006 16:41:01
Misak

Admin

Poslano: 02.03.2006 07:15:20
Moram povedati, da sme zelo jezen nad odzivom vseh, ki ste bili izžrebani za nagrade. Zakaj hudiča sodelujete v nagradnih igrah, če že v naprej veste, da se ne boste morali udeležiti predstave? V prihodnih nagradnih igrah bomo spremenili sam način obveščanja. Vsakkdo, ki bo izžreban in ne bo imel tehtnega opravičila za izostanek, ne bo več smel sodelovati v nagradnih igrah.

Razočaran sem nad ficotom in marlene, ki sta sodelovala a sta že v naprej vedela, da se ne bostam orala udeležiti. Če sta hotela karte prepustiti drugemu je na vaju, da najdeta kandidate, ki si želijo ogled risanke in ne potem, ko ste izžrebani, po kričaču razlagate, da ne morete priti in da SloCartoon da karte nekomu drugemu.

Tatjana, ki je priskrbela karte za SloCartoon, pa je lahko še bolj besna. Torej, če ne se ne morete udeležžiti predstav, NE SODELUJTE v nagradnih igrah!

SloCartoon.net
matko&majdi

Uporabnik

Poslano: 02.03.2006 15:20:35
se opravičujem misak sem ti pa poslala ZS v katerem sem ti sporočila razlog da nisem mogla priti!
poslala sem ti ZS ker nisem hotela zdaj vsem napisati razloga.Pa tatjana oprost ti tudi sam se mela res dober razlog

,,Lep, uspešen in prijazen dan!,,
Misak

Admin

Poslano: 02.03.2006 15:47:33
Ponavljam:

Torej, če ne se ne morete udeležiti predstav, NE SODELUJTE v nagradnih igrah!

SloCartoon.net
matko&majdi

Uporabnik

Poslano: 02.03.2006 16:46:19
Omenil si samo mene pa ficota čeprav če bi bil kdo od drugih ižreban se isto ne bi javil ker sem pogledala statistiko od ostalih sodelojočih pa jih včeraj sploh ni bilo na strani!
Tako da v vsakem primeru kart ne bi mogli podarit kot sem pa že rekla nisem 100 odstotno vedela da ne bom mogla priti

,,Lep, uspešen in prijazen dan!,,
fico

Uporabnik

Poslano: 02.03.2006 19:51:12
kle se strinjam z njo...lej sori misak....jst avtomaticno sodelujem v vsaki nagradni igri...je pa res da sm bil edini ka je pravilno odgovoril...kar tud nekej pove nad udelezbo te nagradne igre ki je bla zelo lahka...upal sm pa tud da bi se karta lahko prenesla na novomesko predstavo...ceprav se ni objavlenga datuma kdaj bo...mislm nagradna igra je bla res peresno lahka...in ce sm jst res edini ka je pravilno odgovoril...pol pa res ne vem no...glede faksa sm pa sele v sredo ob 11h zvedu da mamo vaje zvecer in da so obvezne...tako da tud nisem vedel v naprej....

freak on a leash
uri

Admin

Poslano: 03.03.2006 07:32:26
vse jasno in tudi sam razumem da lahko vmes pridejo stvari, ampak ce sodelujes v nagradni igri je tvoja odgovornost, da pravocasno obvestis, da ne bos mogel priti (sam preveckrat cakam na potrditev po nekaj dni, preden dam karto nekomu drugemu, ki pa se mi mora tudi javit, tako da je tudi 5 dni vcasih komaj dovolj za urejanje teh stvari). Ce dobis nagrado, pa te ne zanima oz. jo imas namen podarit nekomu drugemu, je tvoja naloga da nagrado prevzames, potem pa jo das nekomu drugemu. Lahko se tudi seveda ze vnaprej z nekom zmenis in o tem obvestis tistega, ki organizira n. igro na SC, tako da lahko on avtomatsko prenese nagrado na izbrano oz. nadomestno osebo.

Vem da iz strani uporabnikov vse tole izpade kot tecnarjenje, ampak (slaba) neodzivno nagrajencev pomeni veliko pozrtih zivcev koordinatorju SloCartoona (zaenkrat Misak in moja malenkost), ter slab obcutek pri sponzorju nagrade, ki bo naslednjic 2x premislil ali bo se kaj spoznoriral, ce se vam niti po nagrade ne da priti. Posiljanje na dom pa zahteva spet dodatno delo, kar bi verjetno najbolj ustrezalo vecini nagrajencev.

Lahko pa zacnemo organizirat n. igre za hec, se izmislimo vprasanja in nagrade, nagrajenci pa bodo le oznanjeni med novicami, nagrade pa si bodo lahko pricarali v svoji domisljiji oz. bo dovolj obcutek, da so nadmudrili xy clanov SloCartoona.

. Uri .
matko&majdi

Uporabnik

Poslano: 03.03.2006 13:30:41
jaz sem razumela ampak jaz sem ZS prijela šele 13:30(PA VERJETNO GA ŠE TE NE BI PRIJELA ČE NE BI SAMA SPOMNILA MISAK-A DA GA NISEM PRIJELA)!!!! In sem takoj javila da ne morem priti a žal dolgi čas na strani ni bilo misak-a!prepozno je bila igra objavljena!!!!! saj sem rekla bilo koga bi ižrebali nobeden ne bi mogel po nagrado ker ni bilo v sredo nobenega od sodelojočih na strani razen jaz ki sem se opravičila in fico ki se ja opravičil!

,,Lep, uspešen in prijazen dan!,,

Komentar je popravil matko&majdi - 11.03.2006 09:27:40
Misak

Admin

Poslano: 03.03.2006 15:46:39
Nagradna igra je bila objavljena pač takrat, ko je bila objavljena. Vsi ste vedeli koliko časa traja in kdaj je ogled predstave. Če se vam je zdela nagradna igra prekratka in da se prestave ne boste mogli udeležiti, potem takem NE BI SODELOVALI!

In prosim ne komentirajte za ostale, ampak komentirajte zase. Kot sem rekel: razočaran sem nad vsemi, ki ste bili izžrebani, ne glede na to, kakšne razloge imate.

Upam, da boste v prihodnje razmislili, ali se lahko udeležite predstav ali ne in ne sodelujete v nagradni igri, če ne itegnete priti.

Hvala.

SloCartoon.net
matko&majdi

Uporabnik

Poslano: 03.03.2006 15:50:36
ne izgovarjam se na ostale sam sem povedala da bilo koga od teh sodelojočih če bi ižrebali nobeden ne bi vzdignil karte jaz sem se vsaj opravičila ostali pa so sodelovali pa še toliko niso bli da bi pogledali če so bili ižrebani!!!!Razen ficota!!

,,Lep, uspešen in prijazen dan!,,

Komentar je popravil matko&majdi - 11.03.2006 09:19:31
fico

Uporabnik

Poslano: 04.03.2006 17:26:53
jst sm takoj sporocil kle ko sm videl da sm dobil nagrado...res pa da sm prisel domov iz faksa sele ob 4h popoldne in nism prej nc bil na racunalniku tako da sm res bolj pozno videl da sm dobil karti. druzga kot opravicet se ne morem...vem da je to delno moja krivda, sam res nism vedu da mam u sredo ob 6h popoldne obvezne seminarske vaje na faksu, tako da iz mb u lj ne bi nikakor mogu pridet pravocasno...

freak on a leash
Avtor Komentar  

Horizontalna črta ločuje že videne komentarje od še ne videnih.


izšla

Rabbit Seasoning

(1952)

praznuje

Yui Horie
(1976)

zajeto

Natural Selection

plakatirano

My Little Pony: A New Generation

video

Boxtrolls, The

ilustrirano
Samurai Fish
2. mednarodni festival stop-motion animacije Stoptrik (0)
© 2011 SloCartoon | Kdo smo | Pomoč | Pogoji uporabe | Oglaševanje