uporabniško ime 
geslo 
iskanje risank:

Nadgradnja SloCartoona:
jo nestrpno pričakujem!
me ne zanima

Prišlo je do napake. Počakajte trenutek in pritisnite osveži.Aktivni uporabniki


Danes praznujeta rojstni dan
Rakunus (37 let) in martinec1 (36 let). Vse najboljše!

Število obiskov od 1.9.2002: 23.416.227
FAQ> Pravila nagradnih iger

<
Pravila nagradnih iger

na spletni strani SloCartoon.net

1. člen
Organizator nagradne igre je SloCartoon.net (v nadaljevanju organizator)

2. člen
V nagradni igri lahko sodelujejo osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 15 let, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja. V nagradni igri ne smejo sodelovati administratorji spletne strani SloCartoon.net (organizorja).

3. člen
Nagradna igra je dostopna na spletni strani nagradne igre ali v za to posebej označeni podstrani na spletni strani organizatorja, ki je javna.

4. člen
Sodelovanje je omogočeno samo registriranim uporabnikom spletne strani SloCartoon.net. V kolikor niste registrirani uporabnik spletne strani, se boste morali za sodelovanje registrirati (registracija je BREZPLAČNA!) Prav tako je pomembno, da je Vaš elektronski poštni naslov pravilen, saj bodo izžrebani nagrajenci kontaktirani preko le-tega ali preko zasebnega sporočila na spletni strani SloCartoon.net. Vsak sodelujoči je opravičen le do ene nagrade.

5. člen
Organizator bo v skladu z navodili določil nagrajence nagradne igre in jih preko elektronske pošte (ali zasebnega sporočila na organizatorjevi spletni strani) tudi obvestil o načinu prevzema nagrade. S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujoči vnaprej strinjajo in soglašajo, da v primeru, da postanejo nagrajenci, organizator objavi njihovo ime in priimek ali vzdevek na spletni strani SloCartoon.net. V primeru pošiljanja nagrad na nagrajenčev naslov, pa ima organizator zahtevati tudi dodatne podatke kot so: naslov, poštna številka, občina, kontaktna številka.

6. člen
Sodelujoči je dolžan ravnati tudi v skladu s pravili spletne strani SloCartoon.net. Sodelujoči sodeluje v nagradni igri na lastno odgovornost. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli nezaželene posledice, ki bi jih sodelujoči in/ali kdorkoli tretji utrpel v posledici sodelovanja v nagradni igri.

7. člen
Organizator si v izrednem primeru predčasne prekinitve nagradne igre iz razlogov, ki niso na njegovi strani, pridržuje pravico, da nagrade izžreba med tistimi, ki so v nagradni igri sodelovali do trenutka prekinitve ali pa da nagradne igre, brez kakršnihkoli obveznosti do sodelujočih, ne dokonča, vse v skladu s presojo organizatorja.

8. člen
Organizator ima pravico, da posameznega sodelujočega izloči iz sodelovanja v nagradni igri, v kolikor za to obstojijo utemeljeni razlogi (npr. kršitev teh pogojev, podvajanje uporabniških računov na SloCartoon.net zavoljo večje možnosti izbora nagrajenca, povzročitev nezaželenih posledic tretjim osebam,...).

9. člen

Organizator ne prevzema odgovornosti za:

- kakršnekoli posledice, ki bi utegnile nastopiti kot posledica sodelovanja v nagradni igri nasproti sodelujočim v nagradni igri in/ali kateremukoli tretjemu,

- nedelovanje storitve spletne strani SloCartoon.net, , ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve,

- kakršnekoli druge neželene posledice, ki bi jo sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.

10. člen
Rezultati nagradne igre so dokončni. Denarno izplačilo nagrade ni mogoče, nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrad. Nagrajenci bodo do nagrad upravičeni, če bodo po prejemu obvestila o nagradi (preko zasebnega sporočila ali preko elektronske pošte), na poziv organizatorja sporočili zahtevane osebne podatke, in izpolnili morebitne druge zahteve organizatorja v skladu s temi splošnimi pogoji. V kolikor nagrajenec ne navede oz. ne posreduje svojih podatkov oz. jih navede nepopolno ali nepravilno ali v kolikor nagrajenca ni mogoče obvestiti oz. mu izročiti nagrade ali v kolikor se ugotovi, da nagrajenec ni izpolnjeval pogojev za sodelovanje v nagradni igri in/ali da je kršil te splošne pogoje ali v kolikor nagrajenec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s temi pogoji - vse to najkasneje v roku dveh dni po zaključku nagradne igre, nagrajenec izgubi pravico do nagrade. V razmerju takega nagrajenca organizator postane prost vseh obveznosti, v organizatorjevi presoji pa je, da se odloči ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne.

11. člen
Sodelujoči v nagradni igri organizatorju dovoljujejo uporabo osebnih podatkov posredovanih organizatorju za potrebe izvedbe nagradne igre (kot npr. žrebanje, obveščanje o nagradah). Sodelujoči v nagradni igri organizatorju kot upravljavcu dovoljujejo, da vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov, v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta, in drugo. Navedene podatke lahko organizator obdeluje za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. Organizator podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen v kolikor je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali v kolikor je to dolžan v skladu z veljavnimi predpisi. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

12. člen
Morebitne spore iz naslova izvedbe nagradne igre rešuje stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

13. člen
Splošni pogoji te nagradne igre so objavljeni na spletni strani. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša.

14. člen
Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do dopolnitve in sprememb teh pogojev, če to zahtevajo pogoji tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Spremenjeni pogoji bodo objavljeni na tem spletnem mestu


Zadnja sprememba: 1.januar 2011
.


izšla

Happifat's Interrupted Meal

(1916)

praznuje

Vladislav Kazenin
(1937)

zajeto

Phineas and Ferb

plakatirano

Malumore

video

Paddington

ilustrirano
Samurai Fish
2. mednarodni festival stop-motion animacije Stoptrik (0)
© 2011 SloCartoon | Kdo smo | Pomoč | Pogoji uporabe | Oglaševanje