uporabniško ime 
geslo 
iskanje risank:

Nadgradnja SloCartoona:
jo nestrpno pričakujem!
me ne zanima

Prišlo je do napake. Počakajte trenutek in pritisnite osveži.Aktivni uporabniki
149 gostov

Danes praznuje rojstni dan
Gumby (57 let). Vse najboljše!

Število obiskov od 1.9.2002: 23.781.102


Pogoji uporabe
1. Splošni pogoji uporabe

1.1. Splošni pogoji uporabe določajo pravice in obveznosti ponudnika spletnega mesta ter njegovih uporabnikov, način in pogoje uporabe vsebin ter funkcionalnosti na naslovu SloCartoon.net

1.2. Ponudnik SloCartoon uporabnike naproša, da si splošne pogoje uporabe spletnega mesta SloCartoon.net pazljivo preberejo. Z vstopom na spletno mesto ponudnika uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji uporabe seznanjeni, da z njimi soglašajo ter, da jih njihove določbe zavezujejo. Uporabnike opozarjamo, da so pogoji uporabe in avtorske pravice na strani redno revidirani. Odgovornost za seznanitev o novih pogojih je vselej na strani spletnih obiskovalcev. Le ti so dolžni redno spremljati posodobljeno različico, ki je dosegljiva na tem spletnem mestu. S potrditvijo pogojev se istočasno strinjajo, da bodo pogoje uporabe spletnega mesta in strani uporabnikov prebrali in se seznanili z morebitnimi pravnimi posledicami.

2. Definicije pojmov

2.1. Ponudnik, lastnik, skrbnik spletne strani SloCartoon.net je neuradno društvo ljubiteljev animacije SloCartoon, Potrčeva 2, 1000 Ljubljana, Slovenija (v nadaljevanju SloCartoon).

2.2. Uporabnik storitve je vsaka oseba, ki na kakršenkoli način uporablja spletno stran SloCartoon.net (v nadaljevanju uporabnik).

2.3. Član spletne strani SloCartoon.net je vsak uporabnik, ki se uspešno prijavi/registrira. Uporabnik storitev je lahko vsaka fizična ali pravna oseba, ki se z uporabo omenjenih storitev strinja s tem, da se prijavi/registrira na spletni strani SloCartoon.net.

2.4. Storitev so vsi povezani pojmi z odstopom in uporabo spletnega mesta SloCartoon.net. Le ta je nemenjena komunikaciji med uporabniki, dodajanju vsebine (informacije o osebah, risankah, junakih, video, foto, plakati, novice, dogodki, datoteke, itd.), komentiranju, izdelavi skupnosti in vsem drugim aktivnostim, ki jih lahko uporabniki uporabljajo kot storitve, ki jih ponuja servis.

3. Avtorske Pravice

3.1. Vsebine in tehnologije objavljene na straneh so last SloCartoon.net. Tako med avtorska dela sodijo vsi deli programske kode, vsa programska arhitekura in inžiniring,  grafični elementi, slike, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno.

3.1. Uporabnik z registracijo in objavo svojih vsebin na SloCartoon.net ponudniku dovoljuje javno priobčitev na vseh medijih in v vseh zakonsko določenih oblikah, ki so v lasti ponudnika in dovoljuje, da si katerakoli tretja oseba na SloCartoon.net vsebine ogleda. Uporabnik izrecno zagotavlja, da z objavo svojih vsebin, ki jih objavlja na spletni stani niso kršene pravice intelektualne lastnine niti osebnostne pravice tretjih.

4. Dostopnost spletne strani SloCartoon.net

4.1 Spletne strani so praviloma dostopne 24 ur na dan in 365 dni v letu. Ponudnik si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu do spletnih strani SloCartoon.net zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in zamenjave opreme. Zaradi razlogov, povezanih z vzdrževanjem, si ponudnik pridržuje pravico tudi do daljših ustavitev dostopa do SloCartoon.net. Ponudnik ne jamči dostopnosti strani ob morebitnih izpadih v omrežjih ponudnikov poti, ali kakršnihkoli izpadih, napakah, drugih tehničnih motenj ali prekinitvah delovanja tretjih strank (električno napajanje ...) ter višje sile.

4.2 Ponudnik se lahko kadarkoli odloči, da bo prenehal s spletno stranjo SloCartoon.net, kar pomeni, da ne odgovarja za morebitno in s tem dejanjem nastalo škodo, izgubo podatkov ali podobno, oziroma lahko projekt preseli na drugo domeno ali blagovno znamko brez predhodnega obvestila.

5. Način dostopa

5.1. Uporaba in dostop do spletne strani SloCartoon.net sta zagotovljena 24 ur na dan, razen v primerih, določenih v 7. členu pogojev uporabe. Ponudnik vsebin si pridržuje pravico, da ob sumu zlorab, navedenih v 11. členu splošnih pogojev, omeji ali prekine dostop do vsebin SloCartoon.net posameznemu uporabniku.

5.2. Uporabnik lahko kadarkoli in zaradi kakršnegakoli razloga prekine članstvo na SloCartoon.net. Le to stori tako, da pošlje elektronsko sporočilo s svojimi članski podatki.

6. Pogoji uporabe

6.1. Vsi podatki, ki so na voljo na spletnih straneh SloCartoon.net, so ponujeni taki, kot so. Nobenega jamstva ni, da so podatki pravilni, natančni ali uporabni in da bodo uporabniku nudili korist pri namenu ali delu. Uporabnik uporablja podatke s spletnih strani SloCartoon.net na lastno odgovornost. Avtorji in izvajalci SloCartoon.net ne odgovarjajo za neposredno ali posredno škodo, ki bi nastala pri uporabniku zaradi uporabe netočnih ali napačnih podatkov, dobljenih na spletni strani SloCartoon.net.

6.2. Ponudnik, niti druge pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri nastanku teh strani, ne odgovarja za posredno ali neposredno škodo, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi tehničnih težav ali prekinitev delovanja v servisu, nezmožnostjo uporabe informacij na teh spletnih straneh ali napake oziroma pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

6.3. Uporabnik lahko uporablja podatke na SloCartoon.net le za namen, za katere so namenjeni. Portal SloCartoon.net je namenjen ljubiteljskemu posredovanju animacijskih informacij med uporabniki. Strani ponudnika niso namenjene načrtnemu zbiranju podatkov. Podatke, pridobljene na SloCartoon.net, lahko uporabite le za lastne osebne namene, ni pa jih dovoljeno distribuirati naprej brez pisnega soglasja izvajalcev servisa ali avtorjev.

7. Ocene, članki, recenzije forumi in ostale storitve, kjer vsebino pišejo uporabniki, so odgovornost uporabnikov, ki podajo te informacije. SloCartoon nudi le servis za pretok teh informacij, ne odgovarja pa za njihovo vsebino.

7. Članstvo na SloCartoon.net

7.1. Članstvo na SloCartoon.net je brezplačno. S članstvom ste avtomatično vpisani tudi v elektronsko obveščanje (newsletter), kjer Vas bomo maksimalno dvakrat (2x) na mesec obveščali o naših novostih.

7.2. Iz elektronskega obveščanja se lahko odjavite, ne da bi se odjavili iz članstva SloCartoon.net. Vsako elektronsko sporočilo, ki ga bo uporabnik prejel v sklopu elektronskega obveščanja (newsletter) s strani urednikov spletnega mesta SloCartoon, bo vsebovalo povezavo za odjavo iz seznama prejemnikov sporočil.

7.3. Član je dolžan ob vpisu napisati svoje prave podatke. V primeru zavajajočih podatkov ga administrator lahko brez opozorila izbriše kot člana.

7.4. Članstvo je pogoj za pošiljanje prispevkov na SloCartoon.net.

7.5. Uporabnik se obvezuje:

- da je za svoje geslo odgovoren sam in sprejema tudi posledice, ki lahko nastanejo, če izbere geslo, ki ga drug uporabnik enostavno lahko ugane ali se ne odjavi iz sistema, če uporablja računalnik, do katerega imajo dostop tudi drugi. Uporabniško ime in geslo nista prenosljiva, uporabnik pa ju lahko uporablja na različnih računalnikih.

- da ne bo uporabljal z namenom objavljanja ali propagiranja katerekoli vsebine in/alidejavnosti, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in/ali javnim redom in moralo.

- da v svoji komunikaciji ne bo uporabljal groženj, slabšalnega, poniževalnega ali žaljivega načina izražanja.

- da ne bo komuniciral z drugimi uporabniki v imenu drugih oseb.

- da storitev ne bo izrabljal v komercialne, nelegalne ali kakršnekoli druge namene, kot tiste, ki so določeni v teh pogojih.

- da ne bo distribuiral avtorsko zaščitenih vsebin ali vsebin, ki so v lasti druge pravne ali fizične osebe.

- da ne bo poskušal pridobiti, zbirati in/ali shranjevati osebnih podatkov drugih uporabnikov.

- da ne bo nadlegoval drugih uporabnikov, če ti izrazijo svoje nestrinjanje s komunikacijo.

- da ne bo na noben način kopiral, shranjeval ali posredoval celih ali delov vsebine spletne strani SloCartoon.net.

- da ne bo uporabljal računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitev in njegovi programski ter strojni opremi, ponudniku poti ter telekomunikacijskim napravam.

8. Starostne omejitve

8.1. Na spletnih straneh SloCartoon.net se lahko pojavlja vsebina, ki ni primerna za celotno populacijo. Pri tem mislimo predvsem na otroke in ostale mladoletne osebe. SloCartoon smejo uporabljati mladostniki pred dopolnitvijo 18 leta vendar, le ob soglasju pravnih skrbnikov oz. staršev.

8.2. S temi pogoji potrjujete, da ste stari 18 let, oziroma imate dovolilo staršev za uporabo tega spletnega mesta. Pri tem starši nosijo vse pravne posledice iz vašega ravnanja. To spletno mesto ni primerno za osebe mlajše od 14 let. V kolikor ste mlajši vas prosimo, da te strani uporabljate izključno v spremstvu staršev, o uporabi in vsebini pa se obvezno pogovorite.

9. Zasebnost in osebni podatki

9.1. Ponudnik storitev se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe izvajanja storitev. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na naši spletni strani, nas prosimo kontaktirajte na SloCartoonov mail.

9.2. Log datoteka: Tako kot večina spletnih strani, tudi na SloCartoon.net uporabljamo t.i. log datoteke, kjer zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, ponudniku vašega internet dostopa (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

9.3.Piškotki (Cookies): SloCartoon.net uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere naše spletne podstrani uporabnik obišče in spremembo vsebine spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko svojega brskalnika.

9.4. DoubleClick DART piškotek: Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na naši spletni strani SloCartoon.net. Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani SloCartoon.net in drugih spletnih strani Uporabniki lahko izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

9.5. Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na naši spletni strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense
Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na SloCartoon.net, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. S tem dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vi vidite.

9.6. SloCartoon.net nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

9.7. Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh, se obrnite na politiko varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri SloCartoon.net ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

10. Reševanje sporov

10.1. Za reševanje sporov se pred kakšnim koli dejanjem posvetujte z našo pravno pisarno, ki Vam bo na razpolago za dodatna pojasnila. Ta sporazum, oziroma dogovor med uporabnikom spletne strani SloCartoon.net in ponudnikom je sklenjen v Ljubljani. Vsi spori se skušajo reševati sporazumno in izvensodno, v kolikor bi stranke izčrpale vse možnosti je za reševanje zadev je pristojno izključno sodišče v Ljubljani.

10.2. Vse stranke pogodbe, ne glede na njihovo dejansko geografsko lokacijo, nacionalno pripadnost ali povezanost, se strinjajo, da so v okviru te storitve vezane izključno s pravom Republike Slovenije. Za spore v zvezi s temi Pogoji uporabe ne veljajo določbe Konvencije ZN o pogodbah za mednarodno prodajo blaga.

10.3 Za vse spore in pravne postopke v zvezi s temi Pogoji uporabe, uporabo storitev ter delovanjem storitev je izključno pristojno sodišče v Ljubljani.

Zadnja sprememba: 14.06.2012


izšla

Meeting Theda Bara

(1918)

praznuje

Tatiana Yatsyna
(1961)

zajeto

Phineas and Ferb

plakatirano

Malumore

video

Paddington

ilustrirano
Samurai Fish
2. mednarodni festival stop-motion animacije Stoptrik (0)
© 2011 SloCartoon | Kdo smo | Pomoč | Pogoji uporabe | Oglaševanje