uporabniško ime 
geslo 
iskanje risank:

Nadgradnja SloCartoona:
jo nestrpno pričakujem!
me ne zanima

Prišlo je do napake. Počakajte trenutek in pritisnite osveži.Aktivni uporabniki
2 gosta

Število obiskov od 1.9.2002: 14.915.806
Komentarji na novico
02.06.2005
SloCartoon v mesecu maju
Slika
Verjetno ste vsi že ugotovili, da smo zaradi povečanega števila glasov pri posameznih risankah v naši bazi risank, zvišali tudi kvoto glasov, ki je potrebna, da se določena risanka pojavi v top 10 seznamu. Tako smo iz prejšnjega sistema, pri katerem je bilo potrebnih 10 glasov in seveda še povprečje vseh prejetih ocen, prešli na nov sistem, pri katerem se spremeni samo število glasov, ki je sedaj omejeno na najmanj 15 glasov pri posamezni risanki. S tem se počasi lestvica najboljših risank približuje realnim ocenam nasplošno.

Druga novost, ki je trenutno še v fazi ustvarjanja, vendar se že počasi vidi končna podoba, pa so vsekakor Multimedijski priboljški, kakor smo jih sami poimenovali. Le-ti bodo ponujali (registriranim) članom možnost ogleda visoko kvalitetnih slik določenih risank, prav tako bodo na voljo tudi filmčki (filmski napovedniki, odlomki in uvodne animacije) in glasba (uvodna) vseh risank, za katere bo moč dobiti vse te priboljške. Ker bo dela s takimi priboljški ogromno, se bodo multimedijski priboljški počasi bogatili, zato bo ob uradni splavitvi le-te funkcije (namig: nekatere risanke v bazi risank imajo že nove ikonice, ki so povsem samoumevne in vodijo do multimedijskih priboljškov) teh priboljškov bore malo. A se bomo trudili ponuditi našim članom čim več teh priboljškov. Funkcija bo delovala v skladu z avtorskimi pravicami, zato si bo možno pri nekaterih (kratkometražnih) risankah moč ogledati kar celotno risanko (o tem se bomo dogovarjali sproti za vsako posamezno risanko z lastniki licenčnih pravic), pri celovečernih risankah pa zagotovo ne bodo manjkali uradni filmski napovedniki (zopet v čim boljši kakovosti) in morebiti še kakšen insert iz risanke, ki pa načeloma ne bo daljši od 4 minut (razen izjem).

Kar se tiče ostalih stvari: Trenutno imamo kar 1398 registriranih uporabnikov, baza risank ima evidentiranih 3394 risank , v kratkem pa bo na voljo nova nagradna igra, v kateri bodo zanimive praktične nagrade (DVD, knjiga, plakati...).

Torej veliko novega se nam obeta v prihodnje na naši spletni skupnosti ljubiteljev risank!

Avtor: Misak | Ura: 11:00:57 | Komentarji: 0 | Vir:

Te novice ni komentiral še nihče.


izšla

Square Shootin' Square

(1955)

praznuje

Helmut Bakaitis
(1944)

zajeto

Chimney Swift, The

plakatirano

My Little Pony: A New Generation

video

Paddington

ilustrirano
Samurai Fish
2. mednarodni festival stop-motion animacije Stoptrik (0)
© 2011 SloCartoon | Kdo smo | Pomoč | Pogoji uporabe | Oglaševanje