uporabniško ime 
geslo 
iskanje risank:

Nadgradnja SloCartoona:
jo nestrpno pričakujem!
me ne zanima

Prišlo je do napake. Počakajte trenutek in pritisnite osveži.Aktivni uporabniki
12 gostov

Danes praznuje rojstni dan
Majhni Yoda (31 let). Vse najboljše!

Število obiskov od 1.9.2002: 13.263.169
Komentarji na novico
03.08.2005
SloCartoon v mesecu septembru
Slika
Baza risank trenutno šteje 3491 vnosov. Top 10 lestvica najbolj priljubljenih risank se ta mesec ni kaj dosti spremenila, razlog za to je deloma tudi na strani novega sistema glasovanja, pri katerem je potrebnih najmanj 15 glasov, da je določena risanka sploh upoštevana na lestvici.

V fazi ustvarjanja so še vedno Multimedijski priboljški, kakor smo jih sami poimenovali. Le-ti bodo ponujali (registriranim) članom možnost ogleda visoko kvalitetnih slik določenih risank, prav tako bodo na voljo tudi filmčki (filmski napovedniki, odlomki in uvodne animacije) in glasba (uvodna) vseh risank, za katere bo moč dobiti vse te priboljške. Ker bo dela s takimi priboljški ogromno, se bodo multimedijski priboljški počasi bogatili, zato bo ob uradni splavitvi le-te funkcije (namig: nekatere risanke v bazi risank imajo že nove ikonice, ki so povsem samoumevne in vodijo do multimedijskih priboljškov) teh priboljškov bore malo. A se bomo trudili ponuditi našim članom čim več teh priboljškov. Funkcija bo delovala v skladu z avtorskimi pravicami, zato si bo možno pri nekaterih (kratkometražnih) risankah moč ogledati kar celotno risanko (o tem se bomo dogovarjali sproti za vsako posamezno risanko z lastniki licenčnih pravic), pri celovečernih risankah pa zagotovo ne bodo manjkali uradni filmski napovedniki (zopet v čim boljši kakovosti) in morebiti še kakšen insert iz risanke, ki pa načeloma ne bo daljši od 4 minut (razen izjem). Trenutno je največ multimedijskih priboljškov za celovečerne risanke, kjer so vam na voljo slike, posterji in seveda tudi napovedniki. Nekatere serije imajo pravtako bogat sklop slik in napovednikov, medtem ko so še najmanj zastopane kratkometražne risanke s svojimi priboljški. A vse to se bo počasi spremenilo. Po vsej verjetnosti bomo organizirali novo (tokrat drugo po vrsti) nagradno igro, ki pa bo z razliko od prejšnje trajala dlje časa, saj bo namen nagradne igre vsekakor izboljšanje multimedijskih priboljškov na tak način, da boste vi, kot uporabniki, skušali prispevati iz svoje zakladnice risank čim več raznovrstnih priboljškov (slike, napovedniki, plakati ali glasbo). Več o tem bomo spregovorili, ko bodo multimedijski priboljški na ogled vsem registriranim uporabnikom.

Kar se tiče ostalih stvari: Trenutno imamo kar 1634 registriranih uporabnikov, škoda pa je, da vsi uporabniki ne ocenjujeo risank, ki so si jih ogledali. Še enkrat ponavljam: Ocenjujte risanke, ki ste si jih ogledali!

Avtor: Misak | Ura: 11:07:25 | Komentarji: 0 | Vir:

Te novice ni komentiral še nihče.


izšla

Zimska Zgodba

(1962)

praznuje

Andy Nyman
(1966)

zajeto

Bokje & Li

plakatirano

Spirit Untamed

video

Paddington

ilustrirano
Samurai Fish
2. mednarodni festival stop-motion animacije Stoptrik (0)
© 2011 SloCartoon | Kdo smo | Pomoč | Pogoji uporabe | Oglaševanje