uporabniško ime 
geslo 
iskanje risank:

Nadgradnja SloCartoona:
jo nestrpno pričakujem!
me ne zanima

Prišlo je do napake. Počakajte trenutek in pritisnite osveži.Aktivni uporabniki
6 gostov

Število obiskov od 1.9.2002: 23.216.109

Arhiv vseh novic risank in stripov objavljenih na Slocartoon-u.

Arhiv po mesecih:
Iskanje
Iskani niz:
Avtor:
Vir:etrtek | 27.10.2005
Glej, glej! Pa dobro se imej!
Sicer naslovni verz iz pesmi Borisa A. Novaka (Glej, Glej!), je nov slogan pri otroški reviji Ciciban, natančneje za njihov DVD, na katerih se bodo nahajale animirane risanke. V sodelovanju z RTV Slovenija so izdali prvi DVD, katerega boste dobili naročniki Cicibana in Cicidoja v mesecu novembru za samo 695 SIT! In kaj se na DVDju nahaja:

- Martina in ptičje strašilo
- Miška Smetiška
- Bizgeci
- Hrček Miha pripoveduje

Seveda ni treba dodatno poudarjati, da so vse risanke na DVD-ju slovenskega izvora. Bizgeci vsebujejo dva dela (Na jug in Češnje), Hrček Miha pripoveduje tri dele (Lisica in štorklja, Lisica in vrana ter Sraka in pavje pero), Miška Smetiška pa bo vsebovala kar pet delov (Čajnik, Čevelj, Kotalke, Škatla in Žarnica).

DVD je dolg 42 minut, slika pa je v formatu 4:3. Na žalost o zvočnem zapisu ni nič napisanega, a smatram da gre za stereo (ali mono?) 2.0 zvočni posnetek. Priporočamo nakup!

Avtor: Misak | Ura: 17:27:10 | Komentarji: 12 | Vir:
Resnična zgodba o Rdeči kapici
Za božič se ameriškim otrokom obeta celovečerna 3D (CGI) risanka, ki se bo ponorčevala iz klasične pravljice o Rdeči kapici. V kino bo ta neodvisni animirani film poslalo novo podjetje The Weinstein Company (TWC), ki sta ga ustvarila brata Bob in Harvey Weinstein, ustanovitelja bivše produkcijske hiše Miramax.

Risanka nosi naslov Hoodwinked, upodabljanje (rendering) pa so izvedli v mladem indijskem studiu Prana Studios, ustanovljenem z ameriškim denarjem, kjer bo prihodnji teden položaj nadzornika CGI zasedel naše gore list Gregor Lakner, ki je pred tem 11 let delal za ILM. Če bo vse po sreči vam bomo v prihodnosti pripravili intervju z ustvarjalci omenjene risanke.

Avtor: uri | Ura: 10:19:57 | Komentarji: 0 | Vir:
Sreda | 26.10.2005
Retrospektiva slovenskega animiranega filma v Nemčiji
V okviru sedmega mednarodnega vikenda animiranega filma, ki bo v nemškem mestu Wiesbaden potekal med 27. in 30. oktobrom 2005, bo predstavljena tudi obširna retrospektiva slovenskega animiranega filma. Retrospektiva obsega 17 kratkih animiranih filmov, med katerimi so tako nagrajenci pomembnih mednarodnih festivalov (Kamen Konija Steinbacherja, Poljubi mehka me radirka Zvonka Čoha, Oblast Zdravka Barišiča, Perkmandeljc Dušana Kastelica in Zasukanec Špele Čadež), trije filmi Marjana Mančka (Ljubo doma, Hribci – Zajtrk in Be), dva filma Oliverja Marčete (Innocent When You Dream in Fijaker), Križišče 2 Francija Slaka in Miloša Radosavljevića ter Bizgeci – jug Grege Mastnaka. Prikazani bodo tudi filmi avtorjev mlajše generacije: How to Create an Artist? dvojca Son:DA, Siddharta – Platina 9th Remix Luke Lorencija, Svetla prihodnost – Plastos Fedor pomaga Marka A. Kovačiča in Kolje Saksida ter Osmosa Romana Ražmana in Gorazda Bizjaka. Program je v sodelovanju s Filmskim skladom RS sestavil Igor Prassel. Ob Prasslu, ki bo v Wiesbadnu predstavljal tudi ljubljanski Mednarodni festival animiranega filma Animateka - druga edicija bo potekala med 13. in 17. decembrom 2005 - bo svoj film Zasukanec osebno predstavila avtorica Špela Čadež.

Torej novička, ki bo nedvomno cedila sline ljubiteljem slovenskega animiranega filma. Decembra pa bomo zopet, tako kot lansko leto, obveščali obiskovalce o vsem dogajanju na festivalu Animateka.

Avtor: Misak | Ura: 21:39:17 | Komentarji: 1 | Vir:
S filmom Vale in Lajči odprt Animafest
Slika
S projekcijo dolgometražnega filma Wallace & Gromit Movie: The Curse of the Were-Rabbit se je včeraj v Zagrebu pričel sedemnajsti svetovni festival animiranega filma posvečen dolgometražnemu animiranemu filmu. Gre za poseben program z izključno dolgometražnimi filmi, ki jih bodo vrteli v zagrebški dvorani Tuškanac. Naslednje leto bo sledil festival kratko in srednjemetražnih animiranih filmov, ki jih bodo predvajali v dvorani Lisinski.

V dvorani Tuškanec bo prikazano 12 celovečernih stvaritev, večinoma evropskih producentov in sedem filmov izven konkurence.

Festival traja do 30. oktobra.

Avtor: BuDi | Ura: 13:03:31 | Komentarji: 1 | Vir:
Petek | 21.10.2005
Čarovnik Howl in gibljivi grad na ljubljanskem filmskem festivalu
Slika
10. in 11. novembra si boste lahko na festivalu LIFE (Ljubljanski filmski festival) v okviru sekcije Velike zgodbe malih ljudi ogledali zadnji animirani film priznanega ustvarjalca animejev Hajaa Mijazakija - Čarovnik Howl in gibljivi grad (Hauru no ugoku shiro / Howl's Moving Castle)

Film bo na sporedu v japonščini s slovenskimi podnapisi.


10.11.2005 (11:00) Kinodvor
10.11.2005 (16:00) Kinodvor
10.11.2005 (21:00) Kino Komuna
11.11.2005 (10:00) Kinoklub Vič


Vstopnice za projekcije do 18. ure stanejo 900 oz. 700 sit, po 18. uri pa 1100 oz. 900 sit. V predprodaji od 20.10 do vključno 9. 11. veljajo ob nakupu vstopnic za različne filme ugodnosti. Več o vstopnicah lahko preberete na spletni strani festivala, lahko pa jih naročite tudi preko spleta.

Avtor: BuDi | Ura: 18:05:29 | Komentarji: 11 | Vir:
Simpsonovi po arabsko
Slika
Priljubljeno animirano serijo Simpsonovi so začeli prikazovati tudi na arabski televiziji. Družino so preimenovali v Al Shamsoons.

Legendarno televizijsko družino Simpsonovi po novem gledajo tudi v arabskem svetu. Toda televizijski šefi so se morali potruditi in narediti nekaj sprememb, da bi serija lahko uspela v muslimanskem svetu.

Kot prvo so spremenili ime - nič več Simpson temveč Al Shamsoons. Leni in zapečkarski Homer je postal Omar, ki ne bo več toliko pil piva in rigal, prepovedane pa so tudi svinjske zarebernice, saj bi bilo to preveč za muslimansko občinstvo. Namesto krofov bo odslej grizljal piškote in pil brezalkoholne pijače.
Navihanega Barta so poimenovali Badr, gostilno Moe's pa so enostavno ukinili. Glasove so tako prevzeli egiptovski igralci, ostale pa so znane fraze kot Homerjev "Doh!" in Bartov "Aye Carumba!".

Producenti arabskih Simpsonov upajo, da si bodo s to potezo razširili nova obzorja v prihodnosti, saj s tem otvarjajo popolnoma nove programske sklope na Srednjem vzhodu.

Avtor: BuDi | Ura: 17:38:20 | Komentarji: 7 | Vir:
etrtek | 20.10.2005
South Park maraton!
Slika
South Park, je trenutno že v svoji deveti sezoni predvajanja, in to je tudi eden izmed razlogov, da so se Pri Rdeči Ostrigi odločili, da priredijo South Park maraton. In za kaj sploh gre? V Soboto 29. oktobra ob 20h boste lahko preko cele noči preizkusili svoje sposobnosti z gledanjem vseh delov te priljubljene serije v že prej omenjenem škofjeloškem klubu. Organizator obljublja udobnost obiskovalcev in zajtrk oz. nočni prigrizek - čokolino. Za vaše udobje pa lahko s seboj prinesete tudi kakšno dodatno blazino ali spalno vrečo. Obiskovalci, ki bodo zdržali celotno noč (od prvega do zadnjega dela), pa bodo za nagrado prejeli komplet vseh serij South Parka za domači arhiv. V kakšnem formatu žal ni podatka!

Avtor: Misak | Ura: 22:47:06 | Komentarji: 35 | Vir:
Ponedeljek | 17.10.2005
Je C.S. Lewis strup za mladino?
Slika
Pisatelj Philip Pullman je otroške pravljice C.S. Lewisa označil za rasistične in sovražne do žensk.

C.S. Lewis, učenjak in predavatelj na Oxfordu, se je po izjemnem uspehu Leva, čarovnice in omare leta 1950 lotil temeljitega potovanja v pravljično deželo Narnijo: zbirko Narnia Chronicles vključno s prvo tvori sedem knjig, zadnja (The Last Battle, Poslednja bitka) je izšla leta 1956. Čisto vsaka od njih je naletela na hladen odziv literarne kritike in Lewisa je grajal celo stanovski kolega in zasebni prijatelj J.R.R. Tolkien: zdelo se mu je, da se v Narniji prepleta preveč nasprotujočih si elementov: božiček in zlobna čarovnica, otroci in govoreče živali. Bralcem so se zgodbe s časom vseeno nadvse priljubile in od skromnih začetkov se je marsikaj spremenilo. Več kot sto milijonov proodanih izvodov kasneje so dela C.S. Lewisa splošno priznana kot klasike otroške literature.

Phillip Pullman je prepričan, da je že najmilejši opis za Lewisove zgodbe to, da so "nedoločna mešanica rasističnih, protiženskih in reakcionarnih predsodkov, v katerih ni niti sledu o kakršnikoli vrlini".

"Najvišja vrlina je ljubezen - in jasno je, da v tej knjigi ni niti sledu o kakršni koli ljubezni."

Znano je, da je C.S Lewis napisal tudi številna dela, ki se med drugim ukvarjajo tudi z njegovim osebnih duhovnim iskanjem in odkritjem vere.

Pullman je avtor priznane trilogije, Njegova temna tvar, ki opisuje zaroto temnih sil, ki stremijo k zrušenju Cerkve, prav tako pogosto deležno napadov različnih skupnosti in tiska. Za svojo otroško literaturo je sicer Pullman prejel že kar nekaj literarnih nagrad, med drugim tudi prestižno priznanje Whitebread.

Avtor: BuDi | Ura: 13:01:08 | Komentarji: 3 | Vir:
Nedelja | 16.10.2005
Slocartoon v prelomnih številkah
Danes smo zabeležili že več kot 500.000 obiskovalcev, torej nas je praktično obiskalo kar četrtina slovenskega prebivalstva. No šalo na stran, a številka pol milijona drži kot pribito! Trenutno imamo tudi 2172 registriranih članov, ki lahko brskajo po multimedijskih priboljških za risanke. In ko smo ravno pri priboljških; na strani smo presegli mejo 10.000 slik iz risank, ki jih lahko ogledujte v že prej omenjenem oddelku.

Vsekakor imamo še veliko dela na področju MMP-jev, kot tudi v sami bazi risank. Še enkrat naprošam, da vsi, ki bi radi sodelovali, to storite, saj bodo podatki o risankah tako hitreje dopolnjeni, kot so sicer.


Že v naprej se vam zahvaljujemo! In na nadaljnega pol milijona, ki ga bomo zagotovo dosegli v enem samem letu. Dvomite?Avtor: Misak | Ura: 23:12:25 | Komentarji: 2 | Vir:
Mož, ki je sadil drevesa na TV SLO
Slika
Televizija Slovenija nas zadnje čase razvaja z vrhunskimi risankami. Po seriji treh kratkih animiranih filmov Wallace in Gromit, nam v torek, 18. oktobra ob 15.40 na prvem programu, ponuja še eno mojstrovino.
L'Homme qui plantait des arbres (1987) je kratki animirani film, ki je nastal po istoimenski knjigi in je s svojo zgodbo in animacijo prepričal ne samo občinstvo, pač pa tudi kritike po vsem svetu. Prejel je kup nagrad, med drugim tudi Oskarja za najboljši kratki animirani film leta 1988.

Avtor: Watch | Ura: 15:52:25 | Komentarji: 1 | Vir:
Ko ti nebo pade na glavo
Slika
Zgodilo se je! Galcem je nebo padlo na glavo! Triintrideseti zvezek dogodivščin Asterixa, Obelixa in drugih prebivalcev galske vasi, ki dela sive lase rimskim zavojevalcem, je poskrbel za presenečenje. Rimljani ne napadajo, Galci ne izzivajo, pravzaprav so vsi kot okamneli. Grožnja tokrat prihaja z neba, uporno vas napadajo vesoljci.

Asterixu je nebo padlo na glavo Možiček viola barve, ki pride z vesoljske ladje in paralizira vse naokoli, pove, da ga pošilja modrec Hubs - anagram iz Bush. Prihaja s planeta Tadsylwine (premečite črke in dobili boste ime Walt Disney). Njegova vojska je sestavljena iz mišičastih klonov, ki ne razmišljajo, ampak samo napadajo in ki - tako vsaj trdijo tisti, ki so strip že prebrali - neverjetno spominjajo na kalifornijskega guvernerja Arnolda Schwarzeneggerja. A ne pridejo sami, z njimi so še mali hudobci, kakršne poznamo iz japonskih risank.

Vsi hočejo le eno: čarobni napoj, zaradi katerega so prebivalci vasi nepremagljivi. A ne skrbite, na koncu se bodo veselili tisti, ki so se že 32-krat doslej. Obiskovalce iz vesolja pa bodo pozabili.
Avtor stripa Albert Uderzo, ki si po smrti Reneja Goscinnyja leta 1977 galske dogodivščine izmišlja sam, je obljubljal presenečenje in obljube držal. S prvo epizodo po štirih letih naj bi želel svetu sporočiti svoje nasprotovanje globalizaciji in kulturnemu kolonializmu. Prva politična izdaja Asterixa je Francoze navdušila. Že prvi dan so prodali 400 tisoč izvodov, na kupce jih čaka še skoraj tri milijone.

Avtor: BuDi | Ura: 14:22:07 | Komentarji: 1 | Vir:
Sobota | 15.10.2005
Napovednik za Radovednega Džordža
Slika
Uradna stran risanke Curious George, ki prihaja v kinodvorane naslednjo leto, februarja 2006. Napovednik (Trailer) najdete na Apple-ovi strani z Napovedniki: KLIK!

Avtor: ZUBi | Ura: 02:19:02 | Komentarji: 0 | Vir:
Sreda | 12.10.2005
Vale in Lajči v ognju
Slika
Zaradi požara v skladišču studia Aardman je bila uničena celotna zapuščina animiranega dueta Wallace in Gromit (v slovenščini Vale in Lajči).

Wallace in Gromit s prvo dolgometražno pustolovščino žanjeta velik uspeh v ZDA. Skladišče z oskarjem nagrajenega animacijskega studia Aardman v Bristolu (v zahodnem delu Velike Britanije) je zajel ogenj, ki se je razširil na vsa tri nadstropja poslopja, ogenj pa je moralo gasiti kar deset gasilskih enot.

Avtor animiranih junakov Wallacea in Gromita (tudi avtor Kokošk na begu) Nick Park je tako doživel srečo v nesreči. Medtem ko je njegova nova animirana mojstrovina Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit na prvem mestu po gledanosti v ZDA, ga je globoko užalostilo, da je velik del zapuščine omenjenega animiranega dueta zgorel v požaru.

V najnovejši, sicer prvi dolgometražni dogodivščini, Wallace in njegov zvest pes Gromit izumita nov sesalni sistem, ki njune povrtnine varuje pred požrešnimi zajci. Par se je pred tem pojavljal v krajših epizodah (najbolj znane so A Close Shave - Za las, A Grand Day Out - Imenitni izlet in The Wrong Trousers - V napačnih hlačah).

Kljub temu, da je studio Aardman s to nepričakovano katastrofo doživel velik udarec, naj dogodek ne bi vplival na njihove naslednje projekte.


Avtor: BuDi | Ura: 14:56:04 | Komentarji: 0 | Vir:
Torek | 11.10.2005
Pokol Smrkcev
Slika
Ljudje v Belgiji so ostali brez besed po ogledu prve epizode Smrkcev namenjene odraslim. V njej so modri risani junaki napadeni z vojaškimi letali.

Kratek ampak pretresljiv film je delo UNICEFa, mednarodnega sklada za pomoč otrokom v sodelovanju z družino pokojnega ustvarjalca Smrkcev Peya in je del akcije za pomoč otrokom v Burundiji, Na belgijski televiziji je bil predvajan pred kratkim.

Oglas, ki se predvaja po 21h uri in prikazuje kako so mirni in veseli Smrkci v idilični vasici napadeni z vojaškimi letali. Na koncu pokaže kako Otrok Smrk sam joka, okoli njega pa ležijo krvavi Smrkci.

vse se konča z napisom "Naj vojna ne uniči sveta otrok"

video si lahko ogledate tu (ogleda posneteka ne priporočamo otrokom)

prevod teksta iz nizozemščine:

Pridete v deželo Smrkcev, vsi ste dobrodošli, pridete v deželo Smrkcev.
*žvižg bomb*
*otrok joče*

Napis: Naj vojna ne uniči sveta otrok
Pripovedovalec: UNICEFova akcija bo tekla od 1. aprila in želi otrokom sporočiti kako otroci živijo drugje.
Ženska: Otroci morajo razumeti, da življenje otrok ni povsod tako lahko kot pri nas...


Avtor: BuDi | Ura: 14:30:10 | Komentarji: 6 | Vir:
Ponedeljek | 10.10.2005
Uradna napoved novih izdaj stripov Mikija Mustra
Slika
Za vas smo pripravili nekaj enkratnega. Ob 80-letnici rojstva Mikija Mustra, enega največjih slovenskih ilustratorjev in ustvarjalcev, vam ponujamo jubilejno izdajo njegovih legendarnih stripov. Delo vam omogoča, da z dogodivščinami Trdonje, Zvitorepca in Lakotnika obudite spomine na otroštvo, ga podoživite in s čarobnostjo Mustrovih stripov obogatite tudi mlajše generacije. Zbirka vsebuje 20 iskrivih del; 16 stripov z omenjenimi junaki in štiri slikanice. Prvi strip bo predvidoma izšel v prvi polovici novembra, zbirka pa bo izhajala 20 tednov.

Ob pripravi teh izjemnih del smo se zavedali, da obujamo in ohranjamo pomemben del naše kulture, zato bomo veseli, če boste to izkušnjo delili z nami.

Z najlepšimi pozdravi, Tone Zdouc, direktor prodaje, Delo

PAKET #1
01. Trubadurji / Obisk Iz Vesolja
02. Prazvitorepec
03. Gusarji / Prerijska Roža
04. Trije Mušketirji / Težave Z Gradnjo
05. Lupinica

PAKET #2
06. Rdeči Kanjon / Vrtnar
07. Na Grmadi / Trije Hribolazci
08. Krvavi Kapitan / Gladiator / Sneg Sneg
09. Zelena Dolina / Čudežni Otok / Skok V Prihodnost
10. Medvedek Neewa

PAKET #3
11. Turki! Turki! / Na Luno
12. V Svet Tišine / V Afriki / Zimsko Spanje
13. Grajski Duhovi / Razbojnik / Na Olimpijado
14. V Srcu Afrike / Obračun / Črni Kavboj
15. Čebelica Maja / Snežek

PAKET #4
16. Kamena Doba / Šampion / Za Volanom
17. Vitez Ropar / Detektiv
18. Zmajev Otok / Bosa Noga
19. Šerif / Chicago
20. V Puščavi In Goščavi

Avtor: BuDi | Ura: 21:35:24 | Komentarji: 15 | Vir:
Nedelja | 09.10.2005
Vredno omembe - ugodna cena risanke Corto Maltese
Slika
Od začetka oktobra lahko v naših trgovinah z DVD mediji kupite DVD z risanko Corto Maltese že za zelo ugodno ceno od 1450 do 1499 sit. Najbolj ugodno ceno (1450 sit) ponuja spletna trgovina DVD-Nakupi.

16:9, originalni francoski zvočni zapis 5.1, slovenski in hrvaški podnapisi.

Avtor: BuDi | Ura: 23:28:34 | Komentarji: 0 | Vir:
Sobota | 08.10.2005
Napovednik za živo mejo
Na spletu se je pojavil napovednik za DreamWorksovo celovečerno risanko Over the Hedge, ki ga pri nas predvdidoma pričakujemo poleti 2006 (mesec ali dva za ameriško premiero) pod naslovom Za živo mejo. Zabaven napovednik, ki se pošali na račun človeških prehranjevalnih navad, vključno z basanjem in nenehnim hujšanjem, je na voljo v dveh formatih in štirih velikostih, na voljo pa ga imajo pri Filmforce na IGN - klik.

Avtor: uri | Ura: 00:44:55 | Komentarji: 2 | Vir:
Sreda | 05.10.2005
animiran skeč dneva... Man-Ball
Slika
Jezen možakar sreča še bolj jezno žogo. Zabavna kratka plastelinasta animacija.
(pozor, vsebuje elemente nasilja!)

Man-Ball
avtor: Joe Nicolosi

MPEG4 (3.89 MB)

Avtor: BuDi | Ura: 13:08:10 | Komentarji: 1 | Vir:
Fračji dol spet na TV
Slika
Naj opozorimo, da je od srede 5. oktobra na I. programu TV Slovenija ob 15:40 spet na sporedu legendarna lutkovna serija Fračji dol (Fraggle Rock) in to v izjemno kvalitetni slovenski sinhronizaciji.

Avtor: BuDi | Ura: 02:10:19 | Komentarji: 4 | Vir:
Nedelja | 02.10.2005
Brezplačna risanka za konec tedna: Superman
Slika
Iz zbirke povsem legalno brezplačnih risank ta konec tedna predstavljamo prvo risanko moža iz jekla - Supermana.

V klasični risanki Superman iz 1941 (prvi iz legendarne serije risank o Supermanu producenta in ustvarjalca Maxa Fleischerja) se Superman zoperstavi noremu znanstveniku, ki hoče Metropolis uničiti z energijskim topom.

priporočamo!

10 minut, v barvah, Fleischer Studios

64Kb MPEG4 (12 MB) / 256Kb MPEG4 (27 MB) / MPEG1 (69 MB) / MPEG2 (525 MB)

Avtor: BuDi | Ura: 00:12:35 | Komentarji: 4 | Vir:
Sobota | 01.10.2005
Palček David v Živ Žavu
Slika
Na TV SLO bo jutri predvajan prvi del legendarne serije David the Gnome (Palček David). Na RTV SLO si bo moč ogledati vsako nedeljo ob 7.00 v Živ Žavu, 25 delov te priljubljene serije.

Avtor: Misak | Ura: 10:17:56 | Komentarji: 10 | Vir:
SloCartoon v mesecu septembru
Slika
Naša največja pozornost v mesecu septembru je bila usmerjena vsekakor v Multimedijske priboljške. Trenutno je v bazi MMP 162 animacij, 9837 slik, 166 posterjev in 40 glasbenih odlomkov. Številka se bo jasno povečevala. Ker je sistem še nedokončan, je možnost dodajanja priboljškov samo za administratorje, medtem ko registrirani uporabniki MMP-je lahko le pregledujete, ne morete pa svoje prispevke dodajati. Če imate željo dodati slike, glasbo ali pa celo filmček, lahko to storite tako, da obvestite administratorja, s katerim se boste v nadaljevanju zmenili, kako mu boste poslali svoje prispevke. Jasno, da nameravamo omogočiti tudi funkcijo dodajanja MMP-jev navadnim uporabnikom, vendar ne še takoj.

Druga zadeva, kateri smo se posvetili, so bila tako željena zasebna sporočila, preko katerih se lahko med seboj pogovarjate in dogovarjate. V navezavi z Zbirko risank, ki si jo uporabnik sam kreira, pa imate tako pregled nad tem, kateri uporabnik ima določeno risanko v zbirki. Ker je bila zbirka risank še v beta fazi, ni nudila razvrščanja risank po kategorijah (DVD,VHS, ostalo), tako da naprošam tiste uporabnike, ki ste kreirali svojo zbirko v beta fazi, da popravite svoje vnose, saj so vse risanke v zbirki avtomatsko padle v kategorijo DVD! .

Seveda pa sprejemamo tudi predloge za nadaljne izboljšanje strani, to lahko storite v forumu Mnenja in ideje, ali pa pustite ZS administratorju. Obljubljamo pa vam, da ima SloCartoon v pripravi nekaj precej hudih izboljšav, ki bodo pretresle ne samo slovensko skupnost, ampak celotno svetovno. Naši trudi se bodo usmerili predvsem k uporabniku, zato lahko pričakujete v naslednjih nekaj mesecih veliko, veliko zanimivosti. Več o tem pa kdaj drugič!

Pa še ena novička, ki ne spada ravno v to novico, a vendarle: Naš predragi sodelavec BlackJack, bo danes ob 17.00, svoji punci zaobljubil večno zvestobo in ljubezen do groba. Čestitke mladoporočencema!

Avtor: Misak | Ura: 09:55:33 | Komentarji: 0 | Vir:


izšla

On Ice

(1918)

praznuje

Takao Koyama
(1948)

zajeto

Phineas and Ferb

plakatirano

Malumore

video

Boxtrolls, The

ilustrirano
Samurai Fish
2. mednarodni festival stop-motion animacije Stoptrik (0)
© 2011 SloCartoon | Kdo smo | Pomoč | Pogoji uporabe | Oglaševanje